top of page

Sommerstudenter hos CheckWare

Oppdatert: 14. jul. 2023

Å jobbe som sommerstudent hos CheckWare i Trondheim er spennende! Sommeren 2023 har vi 4 studenter gjennom Workation-programmet. Vi er like begeistret som studentene for dette samarbeidet.

I løpet av seks uker vil våre studenter jobbe som et team i utviklingsavdelingen. De vil ha jevnlige statusmøter både som et eget utviklingsteam og sammen med produkt- og utviklingsgruppen. Hovedoppgaven deres i sommer er å arbeide med modulen "CheckWare Health Service Explorer". Dette er en viktig del av vårt arbeid med å implementere Helsetjenestebiblioteket i applikasjonen vår. Målet er å gjøre det enkelt for helseforetakene å dele helsetjenester uten behov for assistanse fra CheckWare.


Hong Ngan Hua, Mats Sollid Eide, Aksel HodnHong Ngan Hua, Mats Sollid Eide,  Eirik Hoem, Aksel Hodne Hanische Hanisch, Eirik Hoem
Hong Ngan Hua, Mats Sollid Eide, Eirik Hoem, Aksel Hodne Hanisch

Våre fantastiske studenter kommer fra ulike studieprogram på NTNU, som Digital forretningsutvikling, Kommunikasjonsteknologi og Datateknologi. Etter bare noen få uker her hos oss, ser vi allerede at de er i ferd med å skape noe stort! De har tatt utfordringene på alvor, kodet, testet og verifisert, og vi er begeistret over hvor naturlig og selvfølgelig det føles å ha dem rundt oss i hverdagen.

Om Workation Workation er et non-profit prosjekt som jobber for å styrke båndene mellom studenter og næringslivet i Trondheimsregionen. I år har de samlet 20 teknologibedrifter som tilbyr arbeidserfaring og relevant praksis til sommerstudentene. I tillegg til å knytte bedrifter og studenter sammen, arrangerer Workation også spennende sosiale aktiviteter på fritiden. Dette inkluderer turer i Bymarka, gokart, bowling, volleyballturnering, ølsmaking og escape room.

Comentarios


bottom of page