top of page

Sales Executive - noe for deg?

Kim Mugaas
Kim Mugaas

Har du erfaring som sales executive og ønsker å ta karrieren din til nye høyder? Vil det være meningsfullt for deg å jobbe med løsninger som vesentlig forbedrer hverdagen for helsepersonell og pasienter gjennom bruk av digitale helsetjenester, og ser du din neste jobbmulighet i en stor internasjonal virksomhet i rask utvikling? Da har vi en spennende jobb til deg her hos oss i EG CheckWare!


EG CheckWare benyttes nær sagt på samtlige helseforetak i Norge og vi er markedsleder på løsninger for digital pasientmedvirkning til spesialisthelsetjenesten. Behovet for helhetlige helsetjenester og samhandling mellom tjenestenivåene innen helse- og omsorg medfører at etterspørselen etter våre løsninger, også i kommunene, øker i takt med vår ledende markedsposisjon.


Den personen vi søker etter gløder for og forstår hvilke muligheter som ligger i å digitalisere helsesektoren gjennom økt pasientmedvirkning, og har god kunnskap om hvordan helsetjenestene fungerer i dag. Du ønsker å bli en del av et team som samarbeider tett på tvers av organisasjon, kunder og landegrenser - og du kan ta ansvaret for den kommersielle utviklingen i Helse Nord og Helse Vest.


Vi gleder oss til å bli kjent med deg!


Les mer om stillingen her:

Comentários


bottom of page