top of page

Én million nye kartlegginger i løpet av åtte måneder!

Antall kartlegginger via CheckWare skyter skikkelig fart. Siden 19. februar kan vi legge på nok en million og syv millioner-merket er passert. Kake er sendt til Kronstad DPS i Bergen


Nylig kunne vi melde at antall pasienter som benyttet CheckWare i den digitale selvrapporteringen hadde doblet seg på under tre år. Pasient nummer 500 000 var en deltaker i Fjernbasert behandling av spilleavhengige hos Sykehuset Innlandet.


Nå er nok en milepæl nådd: På Kronstad DPS i Bergen er kartlegging nummer syv million registrert.


Distriktspsykiatriske sentre (DPS) driver med behandling av psykiske problemer der pasienten har alvorlige plager og trenger behandling over tid. På Kronstad har de både polikliniske, dagbaserte, døgnbaserte og ambulerende tjenester for pasientene.


Gode odds for at det ble en DPS

- Det er egentlig ikke så overraskende. DPSene er storbrukere av psykologiske skjema, så det var gode odds for at det ble en av dem, sier Nina Eltvik i Helse Bergen.


Kronstad er en av tre DPSer som sorterer under Helse Bergen. De to andre er Bjørgvin og Øyane.


Hos Kronstad er det fast rutine at de sender ut skjemaene når pasientene har fått timer, forteller hun, og mener at det er en fordel at det finnes ildsjeler på hver institusjon som kjemper for hjelpemidler og verktøy de har tro på.


- Det er ildsjeler på hver plass, og det vært et par drivende personer hos Kronstad. Det er gøy at det ble en av DPSene våre som fikk passere den nye millionen, sier hun.


Frode Næss, COO hos CheckWare, forteller at det er kjekt å gjøre stas på en av avdelingene som benytter CheckWare, samtidig som det selvfølgelig er hyggelig at det er vår kunde gjennom mange år, Helse Bergen, som får denne oppmerksomheten.


På bildet ser vi fremme fra venstre: Torild Rydningen, Torild Hustrulid, Heidi Rykkje, Francoise Derrien og Hege Birkeland Bak fra venstre; Elin Mikkelsen, Synnøve Småbrekke og Ann Vikebø.

Hos Kronstad DPS vil de framheve det merkantile personalet. Psykologspesialist Beate Bø sier at de virkelig fortjener ros og anerkjennelse for den jobben de gjør.


På bildet ser vi fremme fra venstre: Torild Rydningen, Torild Hustrulid, Heidi Rykkje, Francoise Derrien og Hege Birkeland

Bak fra venstre; Elin Mikkelsen, Synnøve Småbrekke og Ann Vikebø.

Comments


bottom of page