top of page

Lead UI/UX Designer

Helseteknologi

design_team_whiteboard.png

Vi søker en erfaren designer som motiveres av å jobbe med helseteknologi. Du må være opptatt av brukersentrert design, gode brukeropplevelser og ha god teknologiforståelse.

I CheckWare blir du en sentral person i avdelingen for software- og produktutvikling og vil jobbe tett med frontend-utviklere og resten av utviklingsteamet. Hos oss får du jobbe med produkter som brukes av både helsepersonell og innbyggere som er i kontakt med helsevesenet, og du vil være med fra start til slutt i utviklingsprosessen. Det er derfor en fordel hvis du er vant til å diskutere med både kunder, fagspesialister og utviklere.

Arbeidsoppgavene dine vil blant annet være å utarbeide UI/UX for nye produkter og tilpasse eksisterende produkter til nye land/markeder. Eksempler på dette er wireframes, brukerreiser og annet som brukes i kravspesifikasjoner til utviklere, og grafiske elementer som blir med i selve sluttproduktet. I tillegg til et utmerket brukergrensesnitt og brukeropplevelse så er det viktig at våre produkter fungerer på alle skjermstørrelser og plattformer samt understøtter universell utforming.

 

CheckWare er markedsleder og i sterk vekst i Norge og har ambisjon om å bli en betydelig internasjonal aktør innen digital pasientmedvirkning. Våre løsninger gjør at pasientene kan delta digitalt i egen behandling og ta mer ansvar for egen helse.

 

Du vil få en viktig rolle i CheckWare og du må kjenne deg igjen i våre verdier:

Vi er dedikerte til våre kunder og kollegaer, er pålitelige og leverer kvalitet.

Om stillingen

Dine viktigste oppgaver blir

 • Ansvarlig for brukergrensesnitt og brukeropplevelse i hele utviklingsprosessen fra innhenting av kundebehov til ferdig lansert produkt

 • Forstå produkt-konsepter og oversette disse til utmerket design

 • Utarbeide UI/UX som er brukervennlig for alle sluttbrukere på ulike enheter og plattformer samt understøtter universell utforming

 • Lage engasjerende, rent og responsivt design som kan implementeres

 • Sikre at designvalg understøtter en komplett merkevare

Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning og arbeidserfaring

 • Opptatt av brukersentrert design som er engasjerende, rent og responsivt

 • Har god teknologiforståelse og jobber strukturert

 • Vant til å diskutere med både kunder, fagspesialister og utviklere

 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk

Hvorfor oss?

 • Vi gir deg en sentral rolle i et raskt voksende internasjonalt selskap

 • Vi har stort engasjement og lidenskap for det vi holder på med, det vi gjør er meningsfylt og betyr noe for folks liv

 • Vi er i en solid posisjon innen digitalisering av pasientoppfølging i Norge med spennende satsinger også internasjonalt

 • Konkurransedyktige betingelser, pensjonsordninger og forsikringer er selvsagt inkludert

Arbeidssted er ved Solsiden i Trondheim, men du må påregne noe reiseaktivitet til våre andre kontorer.

Kontaktperson er Erik Stiklestad, VP Engineering, tlf. 971 19 757.

 

Søknad merket "Lead UI/UX Designer" sendes til careers@checkware.com snarest. Legg ved din CV og eksempler på tidligere arbeid (portfolio) og fortell hvorfor du ønsker denne utfordringen og hvorfor du er rett person til stillingen. Søknader behandles fortløpende.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om oss

CheckWare er markedsleder, og er et av de raskest voksende helseteknologiselskapene i Norge. Vi har ambisjon om å bli en betydelig internasjonal aktør innen digital pasientmedvirkning.

Selskapet er en støttespiller for sykehus, klinikker og kommuner som ønsker å tilby digitale kartlegginger, digital hjemmeoppfølging og nettbaserte behandlingsprogram til pasientene.

 

CheckWare er benyttet av 600 000 pasienter hos 250 kunder.

Våre løsninger gjør at pasientene kan delta digitalt i egen behandling og ta mer ansvar for egen helse.

Pasientene selvrapporterer hjemmefra og involveres i egen behandling og tar aktivt del i og ansvar for egen helse.

 

Vårt hovedkontor er i Trondheim i flotte lokaler ved Solsiden. Vi har også avdelingskontor i Oslo og datterselskaper i England, Polen, og Sverige. 

Vi er dedikerte til våre kunder og kolleger, er pålitelige og leverer kvalitet. Vi ønsker rett og slett å gå foran for å vise vei! 

Interessert?

bottom of page