top of page

Ønsker du å delta i en ny epoke for norsk helseteknologi?

CheckWare er et norsk programvareselskap med ambisjoner. Vår visjon er at pasienter over hele verden skal få mer effektiv hjelp gjennom digitale helsetjenester. 

Som støttespiller innen helsesektoren tar vi samfunnsansvar innen økosystemet for digitale helsetjenester og leverer løsninger som gir en bedre brukeropplevelse for helsepersonell og øker mulighetene for en mer aktiv pasientmedvirkning.

Vi er markedsledende innen digitale kartlegginger, digital hjemmeoppfølging og nettbaserte behandlingsprogram.

 

Skal vi nå våre ambisiøse mål, er vi helt avhengige av pålitelige og innovative kolleger som ønsker å bidra i en ny epoke for norsk helseteknologi.

I Norge har CheckWare kontorer i Trondheim og Oslo.

Åpen søknad

Vi søker alltid etter gode talenter. Send oss en epost på careers@checkware.com med din CV, litt om hvorfor du har lyst til å jobbe sammen med oss og hvem du er.

Ledige stillinger

Lead Architect

 

Vi søker en erfaren arkitekt som ønsker å ta ansvar for arkitekturen til våre helseteknologi. Du må være opptatt av riktig bruk av teknologi for å dekke behovet til sluttbrukere på en sikker og skalerbar måte. I CheckWare får du en sentral rolle i vår avdeling for software- og produktutvikling.

Trondheim

971 19 757

Senior Software Developer

 

Vi er på jakt etter erfarne utviklere med lidenskap for programvareutvikling. Du må like å løse utfordringer og utvikle i henhold til anerkjente standarder. I tillegg til koding så innebærer dette å lage tekniske spesifikasjoner, diskutere mulige løsninger, og kvalitetssikre egen og andres kode for å nevne noe. 

Trondheim

971 19 757

Lead UI/UX Designer

Vi søker en erfaren designer som motiveres av å jobbe med helseteknologi. Du må være opptatt av brukersentrert design, gode brukeropplevelser og ha god teknologiforståelse. I CheckWare blir du en sentral person i avdelingen for software- og produktutvikling og vil jobbe tett med frontend-utviklere og resten av utviklingsteamet

Trondheim

971 19 757

Kurs og konferanser
bottom of page