Ønsker du å delta i en ny epoke for norsk helseteknologi?

blond-hair-desk-employee-1181534.jpg

CheckWare er et norsk programvareselskap med ambisjoner. Vår visjon er at pasienter over hele verden skal få mer effektiv hjelp gjennom digitale helsetjenester. 

Som støttespiller innen helsesektoren tar vi samfunnsansvar innen økosystemet for digitale helsetjenester og leverer løsninger som gir en bedre brukeropplevelse for helsepersonell og øker mulighetene for en mer aktiv pasientmedvirkning.

Vi er markedsledende innen digitale kartlegginger, digital hjemmeoppfølging og nettbaserte behandlingsprogram.

 

Skal vi nå våre ambisiøse mål, er vi helt avhengige av pålitelige og innovative kolleger som ønsker å bidra i en ny epoke for norsk helseteknologi.

I Norge har CheckWare kontorer i Trondheim og Oslo.

Åpen søknad

Vi søker alltid etter gode talenter. Send oss en epost på careers@checkware.com med din CV, litt om hvorfor du har lyst til å jobbe sammen med oss og hvem du er.

Ledige stillinger

UI/UX-designer

Vi søker deg som er opptatt av brukersentrert design og gode brukeropplevelser og som har god teknologiforståelse.  Arbeidsoppgavene dine vil blant annet være å produserende overbevisende UI/UX for vår neste generasjons produkter samtidig som du tar produktdesignet inn i markedsmateriell for å lage en komplett merkevare.

Trondheim

971 19 757

Utvikler

Vi er på jakt etter deg som har stor interesse for programvareutvikling.

Vi søker både erfarne og uerfarne kandidater, frontend, backend eller full-stack, og legger vekt på både motivasjon og kompetanse. 

Trondheim

971 19 757