Ønsker du å delta i en ny epoke for norsk helseteknologi?

CheckWare er et norsk programvareselskap med ambisjoner. Vår visjon er at pasienter over hele verden skal få mer effektiv hjelp gjennom digitale helsetjenester. 

Som støttespiller innen helsesektoren tar vi samfunnsansvar innen økosystemet for digitale helsetjenester og leverer løsninger som gir en bedre brukeropplevelse for helsepersonell og øker mulighetene for en mer aktiv pasientmedvirkning.

Vi er markedsledende innen digitale kartlegginger, digital hjemmeoppfølging og nettbaserte behandlingsprogram.

 

Skal vi nå våre ambisiøse mål, er vi helt avhengige av pålitelige og innovative kolleger som ønsker å bidra i en ny epoke for norsk helseteknologi.

Åpen søknad

Vi søker alltid etter gode talenter. Send oss en epost på jobb@checkware.com med din CV, litt om hvorfor du har lyst til å jobbe sammen med oss og hvem du er.

Ledige stillinger

Teknisk konsulent - Drift og leveranse

Trondheim
971 19 757
erik stiklestad small.png

Vi er på jakt etter deg som har god teknisk forståelse og gjennomføringsevne innen drift og leveranse av programvare. 

Prosjektleder

Trondheim
476 07 790
1532286056859_edited_edited_edited.jpg

Vi er på jakt etter deg som har naturlige lederegenskaper, høy gjennomføringsevne og kommersiell forståelse til vårt leveranseteam.

Supportkonsulent

Trondheim
922 77 340
John_fake _background.png

Vi er på jakt etter en strukturert og serviceorientert supportkonsulent til vårt serviceteam. Hos oss får du muligheten til å hjelpe og veilede våre kunder i bruk av vår programvareløsning.