Ønsker du å delta i en ny epoke for norsk helseteknologi?

CheckWare er et norsk programvareselskap med ambisjoner. Vår visjon er at pasienter over hele verden skal få mer effektiv hjelp gjennom digitale helsetjenester. 

Som støttespiller innen helsesektoren tar vi samfunnsansvar innen økosystemet for digitale helsetjenester og leverer løsninger som gir en bedre brukeropplevelse for helsepersonell og øker mulighetene for en mer aktiv pasientmedvirkning.

Vi er markedsledende innen digitale kartlegginger, digital hjemmeoppfølging og nettbaserte behandlingsprogram.

 

Skal vi nå våre ambisiøse mål, er vi helt avhengige av pålitelige og innovative kolleger som ønsker å bidra i en ny epoke for norsk helseteknologi.

Åpen søknad

Vi søker alltid etter gode talenter. Send oss en epost på jobb@checkware.com med din CV, litt om hvorfor du har lyst til å jobbe sammen med oss og hvem du er.

Ledige stillinger

Regionsansvarlig Salg - Digitale Helsetjenester

Trondheim/Oslo
92 21 69 83

Vi søker deg som gløder for og forstår hvilke muligheter som ligger i å digitalisere helsesektoren gjennom økt pasientmedvirkning, og som har god kunnskap om hvordan helsetjenestene fungerer i dag. Vi utlyser 2 stillinger. 

Rådgiver Digitale helsetjenester

Trondheim
40 20 15 94

Vi søker deg som har helsefaglig bakgrunn og som ser hvilke muligheter som ligger i digitalisering av helsesektoren. Arbeidsoppgavene dine blir blant annet å delta som rådgiver i leveranseprosjekter, bistå i salgs- og anbudsarbeid, delta i kundeoppfølging og bygge sterke og langsiktige relasjoner med kundene.

Kvalitetskonsulent psykometriske tester og skjema

Trondheim
40 20 15 94

Vi er på jakt etter deg som har fokus på høy kvalitet, med gode kommunikasjonsevner og som har utdannelse innen psykologi. Hos oss får du bidra til at kartleggingsverktøyene vi har rettigheter til opprettholder sine faglige og kvalitetsmessige mål, både for klinisk bruk, kvalitetsarbeid og forskning.

Administrasjonssekretær

Trondheim
41 14 75 35

Vi er på jakt etter deg som er strukturert, serviceorientert og fleksibel, og har en solid bakgrunn innen administrativt arbeid. Dine arbeidsoppgaver blir blant annet å støtte ledergruppen og organisasjonen i administrative oppgaver, samt fakturering og andre økonomirelaterte oppgaver. 

In-house utvikler med interesse for automatisering og integrasjon

Trondheim
971 19 757

Er du interessert i automatisering, robotisering og integrasjon? Liker du moderne teknologi og er glad i utfordringer? 

 

Vi håper du sender inn en søknad!