In-house utvikler

Helseteknologi

Vi er på jakt etter deg som har interesse for automatisering, robotisering og integrasjon. I CheckWare får du muligheten til å jobbe med moderne teknologi i et internasjonalt team, som leverer digitale helsetjenester.  

 

Arbeidsoppgavene dine vil blant annet være å effektivisere programvareleveranser i samarbeid med utviklere, devops og testere. Teknologier som benyttes inkluderer orkestrering med Kubernetes, GitLab CI/CD og Ansible i et linux-miljø.  Vi ser etter deg som har erfaring, formell utdannelse, eller rett og slett har stor motivasjon for å lære dette. Hos oss får du gode muligheter for faglig og personlig utvikling. 

 

CheckWare er markedsleder og i sterk vekst i Norge og har ambisjon om å bli en betydelig internasjonal aktør innen digital pasientmedvirkning. 

 

Våre løsninger gjør at pasientene kan delta digitalt i egen behandling og ta mer ansvar for egen helse. Kundene våre får dermed effektivisert innsamlingen og oppfølgingen av helseinformasjon. Det er et globalt behov for slike løsninger. 

Vi er dedikerte til våre kunder og kollegaer, er pålitelige og leverer kvalitet. Vi ønsker rett og slett å gå foran for å vise vei! 

Om stillingen

Dine viktigste oppgaver blir

 • Automatisering av programvareleveranser.

 • Tilrettelegge for effektive prosesser for vår utviklingsavdeling og testavdeling.

Ønsket bakgrunn og kvalifikasjoner

 • Erfaring fra LAMP stack og kjennskap til Ansible og container orchestration er en stor fordel.

 • Utviklerbakgrunn og programmeringserfaring.

 • Databasekompetanse.

 • Du jobber ryddig og strukturert.

 • Du har god skriftlig og muntlig formuleringsevne.

Hvorfor oss?

 • Vi gir deg en selvstendig rolle med gode muligheter for faglig og personlig utvikling.

 • Du får en unik mulighet til å jobbe med meningsfull programvare og framoverlente kunder.

 • Vi er et kompetent, inkluderende og travelt arbeidsmiljø med tro på at fornøyde kollegaer og kunder er avgjørende for å oppnå gode resultater.

 • Vi er i en solid posisjon innen digitalisering av pasientoppfølging i Norge med spennende satsinger også internasjonalt.

 • Konkurransedyktige betingelser, pensjonsordninger og forsikringer er selvsagt inkludert.

Arbeidssted er i Trondheim.

Kontaktperson er Erik Stiklestad, VP Engineering, tlf. 971 19 757.

Søknad merket "Utvikler: Automatisering og integrasjon" sendes til jobb@checkware.com snarest, og innen 30.juni 2021 . Legg ved din CV og fortell hvorfor du ønsker denne utfordringen og hvorfor du er rett person til stillingen.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om oss

CheckWare er markedsleder innen løsninger for digital pasientmedvirkning i Norge.

Selskapet er en støttespiller for sykehus, klinikker og kommuner som ønsker å tilby digitale kartlegginger, digital hjemmeoppfølging og nettbaserte behandlingsprogram til pasientene.

Pasientene selvrapporterer hjemmefra og involveres i egen behandling og tar aktivt del i og ansvar for egen helse.

Kundene våre får dermed effektivisert innsamlingen og oppfølgingen av helseinformasjon.

CheckWare er et av de raskest voksende helseteknologiselskapene i Norge og har ambisjon om å bli en betydelig internasjonal aktør innen digital pasientmedvirkning.

 

Selskapet har kontorer i Trondheim, Oslo, Warszawa og London. CheckWare er benyttet av 350.000 pasienter hos 250 kunder.

Interessert?