top of page

Foredragsholdere

Pofil_Ane Djuv_Svein G Lunde foto_edited_edited.jpg

Ane Djuv

Ane Djuv er faglig leder ved ortopedisk osteoporosepoliklinikk og konstituert overlege i ortopedi ved Stavanger universitetssjukehus, Helse Stavanger. 

amund.jfif

Amund Leinaas

Amund Leinaas leder Program for Digital hjemmeoppfølging, Vestre Viken HF. Han har en lang erfaring etter å ha jobbet mange år med prosjektledelse og økonomi i forsvaret, som selvstendig konsulent og Sykehuspartner HF.

robert steen.jfif

Robert Steen

Robert Steen (Ap) er tidligere byråd i Oslo for helse, eldre og innbyggertjenester. Steen er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har en lang og solid erfaring innen digital transformasjon. 

rune simensen.jfif

Rune Simensen

Rune Simensen er direktør for teknologi og ehelse i Helse Sør-Øst RHF. Rune er utdannet som sivilingeniør i teknisk kybernetikk fra NTNU og har en mastergrad i Technology Management.

Kathrine-Berntsen.jpg

Kathrine Berntsen

Kathrine Berntsen er utdannet sykepleier med videreutdanning innen lungesykepleie og grunnutdanning i ledelse. Hun har mange års erfaring fra Lungeavdelingen ved Sykehuset i Vestfold (SiV) som sykepleier og teamleder. Kathrine kommer til å snakke om SiV sitt innovasjonsprosjekt «eKols – digital egenbehandling og mestring».

Frivåg x_edited.jpg

Marita Frivåg

Marita Frivåg har en lang erfaring som sykepleier i hjemmesykepleien i Bodø. I dag jobber hun som rådgiver i enhet for klinisk IKT ved Nordlandssykehuset hvor hun bla. er systemeier for CheckWare. Sammen med Elisabeth Sørensen skal de snakke om hvordan de brukte bla. CheckWare for å rydde i restanselistene. 

Screenshot 2023-02-17 145737.png

Elisabeth Sørensen

Elisabeth Sørensen jobber som sykepleier ved Nordlandssykehuset i Bodø. I tillegg jobber hun "Digital Poliklinikk" hos Enhet for Klinisk IKT på Nordlandssykehuset. Hun og Marita Frivåg kommer for å holde foredrag om hvordan de brukte CheckWare for å rydde i restanselistene.

Egil-Jøsendal-web-uai-516x688.jpg

Egil Jøsendal

Egil Jøsendal er økonomisjef for Rehabiliteringssenteret AiR AS. Han er utdannet siviløkonom og har i tillegg en Master of Management (logistikk). Jøsendal holder foredrag om tilrettelegging og presentason av kartleggingsdata. 

7af972_f931659e310d46f1a765f6ba4d800b23~mv2.jpg

Kim Mugaas

Kim Mugaas er VP Sales Norway i CheckWare, og vil være konferansier ved CheckWare Konferansen 2023.

Heidi Konferansen 3.jpg

Heidi Blengsli Aabel

Heidi Blengsli Aabel er administrerende direktør i CheckWare.

Stig Konferansen 5.jpg

Stig Husby

Stig Husby er Chief Technology Officer og Chief information Security Officer i CheckWare.

Picture_Espen2 (1).png

Espen A. F. Ihlen

Espen Ihlen er Clinical Data Scientist i CheckWare. Han er også førsteamanuensis ved Institutt for Nevromedisin og Bevegelsesvitenskap ved NTNU.

Foredragsholder 1
Kurs og konferanser
bottom of page